zoekopdrachten.jpg

Verkoop nieuwe auto's

__________

Een nieuwe auto kopen voor een voordelige prijs? Bij Autobedrijf Dirk Boer bent u hiervoor aan het juiste adres. Voor ieder budget kunnen wij u helpen met de aankoop van een nieuwe auto.

Bij ons kunt u terecht voor bijna alle merken nieuwe auto’s. Hiervoor hebben wij in de loop der jaren verschillende contacten gelegd met merkdealers, waardoor wij u tegen dezelfde condities de auto naar u keuze kunnen leveren. 

Persoonlijk contact en geen loze beloftes maakt dat veel klanten u al voor zijn gegaan voor de aanschaf van een nieuwe auto.

Zoekopdrachten

_________

Bent u op zoek naar een andere (gebruikte) auto?  Er komt vaak heel wat kijken bij het zoeken naar een andere auto. U struint het internet af, bezoekt diverse autobedrijven, maar toch heeft u het gevoel dat u steeds net niet vindt wat u nodig heeft. Door een zoekopdracht te plaatsen bij Autobedrijf Dirk Boer zet u een belangrijke stap in de richting van het vinden van het juiste voertuig.

Er zijn veel zaken waarop u moet letten bij het kopen van een auto. Met onze jarenlange expertise helpen wij u bij de selectie van de beste aankoop. Wij kennen de weg en hebben een groot netwerk als het gaat om occasions. We voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc., zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto. U kunt eenvoudig een aanvraag doen voor de zoekopdracht service. Verstuur uw gegevens en uw wensen via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of bezoek Autobedrijf Dirk Boer in Nieuw-Vennep.