Over ons

Over ons

__________

Welkom bij Autobedrijf Dirk Boer, een familiebedrijf dat op hoog niveau kwaliteit, goede service en betrouwbaarheid biedt aan haar klanten. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud en reparaties, bent u bij Autobedrijf Dirk Boer dus altijd aan het juiste adres. Vanaf de start van het bedrijf tot aan vandaag de dag, heeft het bedrijf zich tot taak gesteld om de klanten een zo goed mogelijke service te bieden.

Historie

Autobedrijf Dirk Boer is opgericht in 1975 door de heer Dirk Boer sr. als universeel autobedrijf. Het bedrijf vond haar huisvesting aan Het Kabel in Nieuw-Vennep waar het bedrijf heden ten dage nog steeds gevestigd is. In 2006 is de oprichter Dirk Boer sr. overleden en sindsdien wordt het bedrijf op dezelfde wijze voortgezet door zijn dochter Miranda en haar man Ruud. 

Dealerschap

Autobedrijf Dirk Boer voerde tussen 1984 en 2013 het dealerschap van Fiat. Sinds 2013 is het bedrijf weer onafhankelijk en aangesloten bij netwerkpartner Checkstar.

BOVAG 

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Autobedrijf Dirk Boer is uw garage, gespecialiseerd in de Italiaanse merken Alfa Romeo, Fiat en Lancia. 

Kennismaken? U bent van harte welkom aan Het Kabel 90 in Nieuw-Vennep.